قابل توجه کلیه دانشجویان

به‌اطلاع‌ می‌رساند براساس مصوبات صورت گرفته از جانب وزارت عتف و ستاد ملی کرونا و همچنین بررسی های صورت گرفته در کارگروه موسسات غیرانتفاعی موارد زیر اعلام می‌گردد:
1-تمامی کلاس‌های مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد، از تاریخ 20 فروردین ماه بصورت حضوری برگزار گردد.
2-کلاس های کارگاهی کلیه مقاطع تحصیلی از تاریخ 20 فروردین ماه بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
3-جلسات دفاعیه پایان‌نامه از تاریخ 20 فروردین ماه بصورت حضوری برگزار می‌گردد.
4-کلاس های نظری تا آخر ماه مبارک رمضان بصورت مجازی(آنلاین) و بعد از عید سعید فطر بصورت ترکیبی(حضوری و مجازی)برگزار می‌گردد. برای دروس نظری تخصصی از هر گروه، برگزاری حداقل سه جلسه کلاس حضوری الزامی است. زمان برگزاری جلسات حضوری با توافق استاد درس و دانشجویان ضمن هماهنگی با اداره آموزش تعیین خواهد گردید.
5-دانشجویان غیربومی جهت ثبت‌نام خوابگاه می‌توانند با مسئول امور دانشجویی هماهنگی لازم را بعمل آورند.
6-موسسه انعطاف لازم دربرابر وضعیت دانشجویانی که دارای شرایط ویژه(شامل بیماری‌های خاص و…) جهت حضور در کلاس‌ها می‌باشند را بعمل خواهد آورد و این دسته از دانشجویان می توانند شرایط خود را جهت بررسی به اداره آموزش اعلام نمایند.
7-دانشجویان جهت حضور در کلاس‌ها ملزم به رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی بوده و ورود به موسسه منوط به ارائه کارت واکسیناسیون می‌باشد.
8-امتحانات پایان نیمسال برای کلیه دروس بصورت حضوری برگزار می‌گردد.

21ام فروردین 1401

0 پاسخ به "قابل توجه کلیه دانشجویان"

ارسال یک پیغام

تلفن مرکزی و اپراتور ۴۵۸۴۹۷۰۰