مرکز سلامت

فعالیت ها:

الف) قائم مقام موسسه از سال 1387 الی 1392به مدت 5 سال

ب) معاون فرهنگی-دانشجویی موسسه از سال 1387 لغایت 1394 به مدت 7 سال

ج) پزشک معتمد موسسه از سال 1386 تاکنون

د) مدرس واحد درسی دانش خانواده از سال 1386 تا کنون

ه) مشاور امور سلامت موسسه از سال 1394

و) مشاور امور بانوان در حوزه تعامل با فرمانداری منطقه از سال 1392

ی) رابط سلامت موسسه در تعامل با شبکه بهداشت و درمان منطقه از سال 1390

صفورا ملا باشی


دکترای پزشکی

توصیه های سازمان بهداشت جهانی برای ماه مبارک رمضان:

  1. در صورت برگزاری مراسم دسته جمعی، در فضای باز انجام شود و رعایت فاصله گذاری اجتماعی شود.
  2. حتما در مراسم ها از ماسک استفاده شود.
  3. در وعده افطار از خوراکی های مغذی استفاده شود و فاصله افطار تا سحر برای تأمین آب بدن، نوشیدن مکرر آب و استفاده از میوه توصیه می شود.
  4. برای نذری دادن از غذاهای بسته بندی شده استفاده شود.
  5. تهیه ماسک و لوارم بهداشتی برای قشر اسیب پذیر و توزیع رایگان.

بایدها و نبایدهای تغذیه در ماه مبارک رمضان:

اگر فرد سالم باشد روزه داری باعث کمک به سیستم ایمنی بدن می شود البته با رعایت رژیم غذایی مناسب:

  1. پرهیز از مصرف غذاهای سرخ کردنی، شور و فست فود.
  2. مصرف غذاهای پروتئین دار در وعده سحر مانند  تخم مرغ و شیر کم چرب.
  3. مصرف سالاد در کنار غذا که سبب کاهش احساس تشنگی می شود.
  4. جهت جلوگیری از عطش مداوم در هنگام سحر و تأمین آب مورد نیاز بدن در طی روزه داری شربت خاکشیر و تخم شربتی توصیه می شود.
  5. برای تأمین آب و ویتامین های بدن از انواع میوه در فاصله افطار تا سحر استفاده شود.
  6. در هنگام افطار سوپ های سبک مصرف کنید و از مصرف سبزیجات خام در هنگام شروع افطار پرهیز شود چون باعث آسیب به معده می شود.
1398 - موسسه آموزش عالی سپهر
Open chat
سوالی دارید در واتساپ طرح نمایید.
سلام و درود
لطفا از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید.
X