راهیابی فیلم کوتاه دیگری به جشنواره فیلم کوستندورف

دومین ساخته مشترک برادران سامکو و تولید مشترک ایران و هند در اولین اکران بین المللی اش در حضور امیر کوستوریتسای بزرگ به نمایش گذاشته خواهد شد.
سیزدهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کوستندورف در سیزدهمین دوره خود میزبان 21 فیلم کوتاه است که در این میان فیلم کوتاه دیگری ساخته برادران سامکو حضور دارد و به رقابت با 20 فیلم دیگر از کشورهای: اکراین، سوئیس، یونان، اسپانیا، لهستان، رومانی، بلغارستان، بلاروس، روسیه، فرانسه، صربستان، چین، مجارستان و کرواسی خواهد پرداخت.

لازم به ذکر است سامان حسین پور و آکو زندکریمی (برادران سامکو) سال قبل نیز با فیلم کوتاه ذبح در این جشنواره حضور داشتند.
جشنواره فیلم کاستندورف توسط امیر کوستوریتسا، كارگردان نامي صربستان و برنده دوبار نخل طلای کن پایه‌گذاری شده است، هر سال سینماگران برجسته جهان را دعوت می‌کند تا به عنوان داور یا ميهمان ویژه در این رویداد سینمایی حضور داشته باشند.
کاستندورف، نام روستایی سینمایی است که امير کوستوریتسا آن را در کوه‌های صربستان، در 250 کیلومتری بلگراد (پايتخت صربستان) برای ساخت فیلم «زندگی یک معجزه است» بنا کرده بود و نامش هم برگرفته از ابتدای نام خانوادگی او به اضافه کلمه آلمانی دورف به معنی روستاست.

این روستا سیزده سال است که میزبان جشنواره‌ای سینمایی است به همین نام که هر سال تعداد قابل توجهی از اهالی سینما را به خود جذب می‌کند. اصغر فرهادی (سال۲۰۱۰) تا عباس کیارستمی
(در سال ۲۰۱۱) که هر دو در این جشنواره متفاوت شرکت کردند و لیلا حاتمی که در سال ۲۰۱۲ جزو هیأت داوران آن بود.

گفتني است؛ سینمای ایران از حیطه‌های مورد علاقه کوستوریتسا است و امسال هم دو سینماگر جوان ایرانی در این جشنواره حضور دارند؛ سامان حسین‌پور و آکو زندکریمی، دو فیلمساز اهل سنندج که با نام مستعار برادران سامکو با فیلم «دیگری» به کوستندروف سفر می کنند. این فیلم به تازگی در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران حضور داشت و جایزه دوم بخش سینما و کتاب را از آن خود کرد.

سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم و موسیقی کوستندورف از 13 تا 18 ژانویه در دهکده سینمایی کوستندورف برگزار می شود.

فیلم کوتاه دیگری محصول مشترک ایران و هند است و تهیه کنندگی آن را: برادران سامکو، راویندر داکا، دیمن زندی و انجمن سینمای جوانان ایران بر عهده داشته است.
این فیلم داستان مردی است که دیگری زندگی او را می رباید.
لازم به ذکر است سامان حسین پور از دانشجویان ارشد سینما، دانشگاه سپهر اصفهان است.

23ام دی 1398

0 پاسخ به "راهیابی فیلم کوتاه دیگری به جشنواره فیلم کوستندورف"

ارسال یک پیغام

تلفن مرکزی و اپراتور ۴۵۸۴۹۷۰۰