اطلاعیه دانشجویان جدید الورود

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گرافیک جدیدالورود:

با توجه به تکمیل پرونده دانشجویان، دروس علمی در دو گروه ارائه گردید. لازم است دانشجویان با مراجعه به پروفایل خود در سامانه سما از گروه بندی جدید مطلع گردند. ضمنا جلسه اول کلاس استاد میرمقتدایی فردا پنجشنبه (استثنائا)ساعت 8:30 به صورت حضوری برگزار می گردد.

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود:

به اطلاع دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 می رساند در صورت لروز مشکل در ورود به کلاس های مجازی به شماره پشتیبانی 09929049059 جهت رفع مشکل پیام خود را با ذکر نام و شماره دانشجویی ارسال نمایند.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد جدیدالورود:

لیست شماره دانشجویی مقطع کارشناسی ارشد
دانشجویان جدیدالورود

شماره دانشجویی ارشد

…………………………………………………………………………………………………………………………….

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد جدیدالورود رشته گرافیک:
کلاس گرافیک رسانه های چاپی با استاد میرمقتدایی
روز چهارشنبه در موسسه بصورت حضوری برگزار می گردد.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد جدیدالورود رشته نقاشی
کارگاه چاپ با استاد تهرانی
روز چهارشنبه در موسسه بصورت حضوری برگزار می گردد.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد جدیدالورود:

برنامه کلاسی تا پایان روز سه شنبه اطلاع رسانی خواهد گردید.

قابل توجه کلیه دانشجویان جدیدالورود مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته که برنامه آن ها اعلام گردیده است:

شروع کلاس ها از روز شنبه 1399/08/17 به صورت مجازی (آنلاین) خواهد بود.

جهت دریافت شماره دانشجویی بر روی گزینه های زیر در هر مقطع کلیک نمایید

کاردانی فنی

کارشناسی پیوسته

کارشناسی ناپیوسته

طریقه ورود به سیستم آموزشی سما جهت دریافت برنامه هفتگی :

ابتدا از آدرس زیر وارد شوید

در قسمت نام کاربری ( شماره دانشجویی ) و در قسمت رمز عبور ( کد ملی ) خود را وارد نمایید.

پس از ورود به صفحه شخصی دانشجو، در قسمت سمت راست گزینه تاییدیه انتخاب واحد را کلیک نموده و برنامه هفتگی خود را مشاهده نمایید.

ضمنا جهت ورود به سامانه کلاس مجازی ، شیوه و راهنمای استفاده از برنامه Adobe connect در وب سایت موسسه آموزش عالی سپهر دانش معاصر به آدرس https://sepehr.ac.ir/ در دسترس می باشد.

قبل از هرگونه استفاده از سیستم کلاس های مجازی لطفا راهنمای استفاده از کلاس را مطالعه نموده و نرم افزارهای مورد نیاز را در سیستم ( تلفن همراه یا لب تاپ) نصب نمایید.

دانشجویان گرامی توجه فرمایید ، رمز عبور و نام کاربری جهت ورود به سیستم کلاس های مجازی به صورت زیر است.

لینک ورود به کلاس مجازی

نام کاربری : شماره دانشجویی

رمز عبور : شماره ملی

ضمنا دانشجویان محترم توجه فرمایید ، چنانچه اسامی شما در سامانه درج نگردیده، به دلیل نقص مدارک یا به دلیل عدم پرداخت شهریه است.

همچنین برنامه دانشجویان رشته سینما ، جمعه شب مورخ 99/08/16 اعلام می گردد.

قابل توجه کلیه دانشجویان جدیدالورود دوره های مختلف تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد):

با مراجعه به آدرس زیر پرسشنامه طراحی شده را تکمیل نمایید.

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد جدیدالورود :

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد به اطلاع می رساند جهت انجام فرآیند ثبت نام به سایت دانشگاه مراجعه فرمائید.

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد جدیدالورود :

زمان و شیوه ثبت نام از طریق سایت و کانال های ارتباطی موسسه متقابلا اعلام می شود.

مهلت ثبت‌نام مقطع کاردانی پیوسته: تا پایان روز پنج‌شنبه مورخ 99/08/01

مهلت ثبت‌نام مقطع کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته): تا پایان روز پنج‌شنبه مورخ 99/08/01

مهلت ثبت‌نام مقطع کارشناسی پیوسته: تا پایان روز یک‌شنبه مورخ 99/08/04

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته (بر اساس سوابق تحصیلی)جدیدالورود :

مراحل اولیه ثبت‌نام از طریق سایت دانشگاه اطلاع‌رسانی و به‌صورت الکترونیکی انجام می‌گیرد.
لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به موسسه خودداری فرمائید.

به اطلاع پذیرفته شدگان مقطع کاردانی به کارشناسی جدیدالورود می رساند

با توجه به شرایط فعلی ناشی از کرونا،
مراحل اولیه ثبت نام به صورت الکترونیکی از روز دوشنبه ۲۸ مهرماه از طریق سایت دانشگاه انجام می گیرد.
لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به موسسه خودداری فرمائید.

قابل توجه پذیرفته شدگان (دانشجویان جدید) در مقطع کاردانی پیوسته

به اطلاع پذیرفته شدگان جدید در مقطع کاردانی پیوسته موسسه آموزش عالی سپهر دانش معاصر می رساند :

با عنایت به اینکه مراحل ثبت نام اولیه به صورت الکترونیکی انجام می گیرد  لذا از تاریخ 99/07/21 ضمن مراجعه به وب سایت موسسه نسبت به تکمیل فرم و ارسال مدارک اقدام نمایید . لازم به ذکر است تا قبل از اعلام رسمی دانشگاه از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.

WhatsApp Image 2020-10-10 at 14.00.22

قابل توجه پذیرفته شدگان کاردانی فنی حرفه ای جدید الورود

زمان و شیوه ثبت نام (حضوری یا غیر حضوری) روز یکشنبه 20 مهر ماه ساعتد 14 از طریق سایت اعلام خواهد شد.

تلفن مرکزی و اپراتور ۴۵۸۴۹۷۰۰

دبیرخانه ۴۵۸۴۹۷۰۰ داخلی 11