نکات مهم

دانشجویان گرامی

به موارد زیر توجه فرمایید:

• با ورود به سامانه آموزش مجازی به لیست کل دروستان دسترسی پیدا می کنید و سپس با کلیک کردن روی لینک آبی روبروی عنوان هر درس می توانید در جلسه مجازی شرکت کنید.
  • جلسات مجازی طبق برنامه انتخاب واحد افراد(در همان روز و ساعت) برگزار می‌گردد.
  • تا زمانی که استاد به کلاس وارد نشود، دانشجو امکان ورود به کلاس را ندارد.

ارتباط با کارشناس کلاس مجازی

دانشجویان محترم می‌توانند سوالات خود را از طریق ارسال پیام به شماره وات‌ساپ 09929049059 با کارشناس فنی کلاس مجازی در جریان بگذارند.

آشنایی با محیط سامانه

AC

پس از نصب برنامه(از طريق زبانه دانلود و نصب نرم افزار)، بدون اینکه نرم افزار را باز کنید، جهت ورود به کلاس خود طبق زمانبندی برنامه درسی، روی لینک روبرو کلیک کنید.    ورود به سامانه آموزش مجازی

در مرحله بعد(طبق تصوير زير) شما به صفحه ورود كلاس مجازي هدايت مي شويد. در اين صفحه نام كاربري(شماره دانشجویی) و رمز عبور(شماره ملی) خود را وارد نماييد.

– دانشجویان ترم یک ورودی بهمن 98 جهت مشاهده شماره دانشجویی خود روی لینک روبرو کلیک نمایند.  مشاهده شماره دانشجویی

پس از ورود به پنل شخصی، دروس شما در روز جاری قابل مشاهده است. برای اینکه وارد جلسه شوید، روبروی هر درس روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.

در مرحله بعد، (طبق تصوير زير) روي گزينه open Adobe connect كليك نماييد تا وارد كلاس مجازي شويد.

درصورتی که بجای تصویر بالا، با صفحه ای مطابق تصویر زیر مواجه شدید، جهت ورود به کلاس روی گزینه open in application کلیک نمایید.

در مرحله بعد، (طبق تصوير زير) روي گزينه open in browser كليك نماييد تا وارد كلاس مجازي شويد.

درنظر داشته باشید، شما درصورتی می توانید وارد کلاس شوید که استاد قبلاً در کلاس حاضر شده باشد، درغیر اینصورت می بایست تا ورود استاد منتظر بمانید.

در محیط نرم افزار Adobe Connect ممکن است، نمایش کلمات و اسم های حاوی حرف “ی” دچار اختلال و به هم ریختگی شود. لذا به منظور برطرف کردن مشکل مذکور مراحل زبر را دنبال نمایید:

۱- نرم افزار کیبورد فارسی را لینک روبرو دانلود نموده و آن را از حالت فشرده خارج کنید.   دانلود کیبورد فارسی
۲- وارد پوشه نرم افزار شده و فایل  “setup.exe” را اجرا و نصب کنید.
۳- پس ار نصب در قسمت زبان در نوار ابزار ویندوز در حالت فارسی علاوه بر کیبورد فارسی با عنوان  “FA” کیبورد “Tahteweb” اضافه می گردد.

در هنگام نیاز به تایپ در سامانه آموزش مجازی کیبورد “Tahteweb” را انتخاب کنید.

– در صورتی که با نرم افزار نسخه موبایل وارد کلاس شوید، اسامی پنل سمت راست کلاس بصورت بهم ریخته نمایش داده می شود که متاسفانه در این مورد راه حلی نیست البته دانشجویان می توانند پیام خود را بصورت انگلیسی ارسال نمایند. لازم به ذکر است محتوایی که استاد ارائه می نماید بدون مشکل قابل مشاهده است.

کاربران سطح Participants (دانشجویان)  نیازی به نصب برنامه ندارند و میتوانند با مرورگر(گوگل کروم یا فایرفاکس) وارد کلاس شوند. دانشجویان جهت ورود به جلسه مجازی از طریق مرورگر می‌بایست آخرین نسخه فلش پلیر را از طریق لینک های زیر دانلود و نصب نمایند

فلش پلير براي مرورگر كروم

فلش پلير براي مرورگر فايرفاكس

درصورتی که دانشجویان محترم با مشکل قطعی یا کیفیت پایین صدای استاد روبرو شدند، پیشنهاد می‌گردد بجای مرورگر از طریق نرم افزار adobe connect در جلسه مجازی شرکت نمایند.

اخرین ورژن ادوب کانکت را از لینک های زیر متناسب با سیستم عاملتان انتخاب کنید:

سیستم عامل ويندوز:

دانلود نرم افزار Adobe Connect برای ویندوز :  نسخه ی مستقل از مرورگر (standalone) حجم 18 مگابایت – با این نرم افزار یک ایکون برای ورود به کلاس در کامپیوترتان و دسکتاپ ظاهر میشود

سیستم عامل مکینتاش:
دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش

(نسخه موبایل)سیستم عامل اندروید:
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی با تبلت و موبایل اندروید

(نسخه موبایل)سیستم عامل IOS:
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای IOS (لینک iTunes )

آموزش نصب نرم افزار adobe connect در ويندوز

1- پس از دانلود نرم افزار، طبق تصوير زير روي لينك نصب كليك كنيد.

2-  عمليات نصب و پياده‌سازي بصورت خودكار انجام خواهد گرفت. پس از اينكه فرايند بصورت 100درصد به اتمام رسيد، گزينه create a desktop shortcut و سپس Exit را انتخاب كنيد.

3- هم اكنون آيكون نرم افزار در صفحه Desktop شما ايجاد گرديده است.

نحوه ورود به کلاس از طریق نرم افزار

نحوه ورود به کلاس از طریق مرورگر

نصب کیبورد فارسی

۲- وارد پوشه نرم افزار شده و فایل  “setup.exe” را اجرا و نصب کنید.

در هنگام نیاز به تایپ در سامانه آموزش مجازی کیبورد “Tahteweb” را انتخاب کنید.

دانلود و نصب نرم افزار

فلش پلير براي مرورگر كروم

فلش پلير براي مرورگر فايرفاكس

اخرین ورژن ادوب کانکت را از لینک های زیر متناسب با سیستم عاملتان انتخاب کنید:

سیستم عامل ويندوز:

سیستم عامل مکینتاش:
دانلود نرم افزار Adobe Connect برای مکینتاش

(نسخه موبایل)سیستم عامل اندروید:
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی با تبلت و موبایل اندروید

(نسخه موبایل)سیستم عامل IOS:
دانلود نرم افزار ورود به کلاس مجازی برای IOS (لینک iTunes )

آموزش نصب نرم افزار adobe connect در ويندوز

1- پس از دانلود نرم افزار، طبق تصوير زير روي لينك نصب كليك كنيد.

3- هم اكنون آيكون نرم افزار در صفحه Desktop شما ايجاد گرديده است.