بیست ششمین جشنواره فیلم تلویزیون اسلواکی

WhatsApp-Image-2020-09-16-at-10.33.56-2-650x650
WhatsApp-Image-2020-09-16-at-10.33.55

سامان حسین پور  دانشجوی ارشد رشته سینما( دانشگاه سپهر) فیلمساز بیست و هفت ساله کردستانی به عنوان داور بیست و ششمین دوره جشنواره تلویزیون اسلواکی انتخاب شد.

بیست ششمین جشنواره فیلم تلویزیون اسلواکی با نام مستعار “گدای طلایی” در میان پنج اعضای داور از کشورهای سوئیس، ایتالیا، صربستان و اسلواکی، سامان حسین پور را از ایران به عنوان داور بیست و ششمین دوره خود در جمع داوران دارد.

لازم به ذکر است سامان حسین پور از برگزیدگان پیشین جشنواره می باشد و این دومین سال پیاپی است که حسین پور به عنوان داور به داوری فیلم های این جشنواره می پردازد.

سامان حسین پور فیلمساز 27 ساله کورد ایرانی، 8 فیلم کوتاه داستانی را نوشته و کارگردانی کرده است و فارغ التحصیل کارشناسی کارگردانی سینما و دانشجوی ارشد سینما دانشگاه سپهر اصفهان می باشد. وی تاکنون در بیش از صد جشنواره ملی و بین المللی حضور داشته و جوایزی نیز دریافت کرده است.

بیست و ششمین دوره جشنواره تلویزیون اسلواکی از بیست یکم تا بیست و پنجم اکتبر در شهر کوشیتسه برگزار می شود.

منبع خبر سایت جشنواره:

14ام مهر 1399

0 پاسخ به "بیست ششمین جشنواره فیلم تلویزیون اسلواکی"

ارسال یک پیغام