ابلاغ قوانین جدید کمیسیون موارد خاص

قابل توجه کلیه دانشجویان :

با توجه به ابلاغ قوانین جدید کمیسیون موارد خاص

الف:قوانین سنوات

1-دانشجویان دوره کاردانی – کاردانی به کارشناسی _کارشناسی ارشد جهت ثبت نام در نیمسال ششم تحصیل نیاز به درخواست کمیسیون موارد خاص  داخلی و برای نیمسال هفتم وبالاتر درخواست و رای کمیسیون موارد خاص  دانشگاه اصفهان دارند.

2-دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته جهت ثبت نام در نیم سال های 9و 10 نیاز به درخواست  کمیسیون داخلی و برای نیمسال های 11وبالا تر نیاز به درخواست و رای کمیسیون دانشگاه اصفهان دارند.

ب:قوانین مشروطی

دانشجویان کارشناسی پیوسته چنانچه سه نیمسال مشروطی و بیشتر دارند جهت ثبت نام در نیمسال بعد نیاز به درخواست و رای کمیسیون موارد خاص دانشگاه اصفهان دارند

دانشجویان کاردانی وکارشناسی ناپیوسته پس از دو نیمسال مشروطی جهت ثبت نام در نیمسال بعد نیاز به رای کمیسیون داخلی و پس از سه نیم سال و بیشتر مشروطی نیاز به در خواست ورای کمیسیون دانشگاه اصفهان دارند.

ضمنا حداکثر تاریخ درخواست کمیسیون دانشگاه اصفهان برای نیمسال مهر 98 تا 13 شهریور ماه می باشد.

3ام شهریور 1398

0 پاسخ به "ابلاغ قوانین جدید کمیسیون موارد خاص"

ارسال یک پیغام